Lunchbuffé serveras 10:00 - 14:00 tillsammans med bröd, kungsängens största salladsbuffé samt kaffe. Pris: 139.- Take-away 110:- ( 65+ 100:-, Efter kl 13:00 för 65+ 90:-)
Onsdagen den 26 mars
Köttfärslimpa med gräddsås, kokt potatis & lingonsylt
Stekt strömming med potatispuré, skirat smör & lingonsylt
Korvstroganoff med ris
Pasta med kyckling Toppad med färskriven parmesan
Vegetariskt alternativ
Gryta med kikärtor & halloumi serveras med ris
Husets Ostburgare med pommes 140:-
Halloumiburgare med pommes 140:-
Oxfilémedaljonger med pommes och bea 159:-
Kycklingfilé med varma grönsaker & Bea 125:-
Kebabtallrik med pommes vitlöksås 125:-
Sallader
Kycklingsallad 125:-
Räksallad 125:-
Avokadosallad 130:-
Ceasarsallad 125:-
Halloumisallad 125:-
 
Lunchbuffé serveras 10:00 - 14:00 tillsammans med bröd, kungsängens största salladsbuffé samt kaffe. Pris: 139.- Take-Away 110:- ( 65+ 100:-, Efter kl 13:00 för 65+ 90:-)
Måndagen den 24 mars
Ugnsbakad Kycklingfilé med coleslaw & stekt potatis
Smörstekt kummelfilé med skarpsås & potatispuré
Pytt i panna med rödbetor
stekt falukorv med stuvade makaroner
Vegetariskt alternativ
Wokade färska grönsaker i sötsursås med ris
 
 
Tisdagen den 25 mars
Stekt Fläsk med Raggmunk & lingonsylt 
Stekt Fläsk med löksås & kokt potatis
Boeuf Bourguignon Fransk högrevsgryta med basmatiris
Pocherad torskfilé med äggsås handskalade räkor & potatispuré
Vegetariskt alternativ
Rödbetsråraka
 
 
Onsdagen den 26 mars
Köttfärslimpa med gräddsås, kokt potatis & lingonsylt
Stekt strömming med potatispuré, skirat smör & lingonsylt
Korvstroganoff med ris
Pasta med kyckling Toppad med färskriven parmesan
Vegetariskt alternativ
Gryta med kikärtor & halloumi serveras med ris
 
 
Torsdagen den 27 mars
Fläsk Schnitzel med rödvinsås & klyft potatis
Panko panerad spättafilé med potatispuré & kall dillsås
Kycklinggryta med ris
Hummersoppa med pannkakor, sylt & grädde
Vegetariskt alternativ
Pasta med grönsaker i pestosås
 
 
Fredagen den 28 mars
Pljeskavica med all dess goda tillbehör & råriven potatis
Saffrandoftande fiskgryta med aioli & vitlöksbröd
Wokad kyckling med färska grönsaker i sötsursås & jasminris
Isterband med stuvad potatis & rödbetor
Vegetariskt alternativ
kockens val
 
 
 


Webbportalen producerad av