 |
|
Lunchbuffé serveras 10:00 - 14:00 tillsammans med bröd, kungsängens största salladsbuffé samt kaffe. Pris: 139.- Take-Away 110:- ( 65+ 100:-, Efter kl 13:00 för 65+ 90:-) |
|
Måndagen den 26 maj |
|
Mustig Högrevsgryta med ris |
|
Fläsknoisette med rödvinsås & rostad potatis |
|
Smörstekt spättafilé med potatispuré & västkuströra |
|
|
|
Vegetariskt alternativ |
Wokade äggnudlar med färska grönsaker |
|
|
|
|
Tisdagen den 27 maj |
|
Stekt Fläsk med Raggmunk & lingonsylt |
|
Stekt Fläsk med löksås & kokt potatis |
|
Gratinerad kummelfilé med hummersås & kokt potatis |
|
Ugnsbakad kycklingfilé med currysås & ris |
|
Vegetariskt alternativ |
Indisk gryta med ris |
|
|
|
|
Onsdagen den 28 maj |
|
Wallenbergare med potatispuré, gräddsås, gröna ärtor & lingonsylt |
|
Panko panerad torskfilé med kokt potatis & skagenröra |
|
Pasta med kyckling i currysås toppad med färskriven parmesan |
|
|
|
Vegetariskt alternativ |
broccoli & blomkålsgratäng |
|
|
|
|
Torsdagen den 29 maj |
|
Lunchstängt Restaurangen öppnar 14:00 |
|
|
|
|
|
|
|
Vegetariskt alternativ |
|
|
|
|
|
Fredagen den 30 maj |
|
Fläsk Schnitzel med rödvinsås & stekt potatis |
|
Wokad kyckling med äggnudlar & färska grönsaker |
|
Pasta med oxfilé toppad med färskriven parmesan |
|
Saffrandoftande fiskgryta med aioli & vitlöksbröd |
|
Vegetariskt alternativ |
Kockens val |
|
|
|