 |
|
Lunchbuffé serveras 10:00 - 14:00 tillsammans med bröd, kungsängens största salladsbuffé samt kaffe. Pris: 139.- Take-Away 110:- ( 65+ 100:-, Efter kl 13:00 för 65+ 90:-) |
|
Måndagen den 31 mars |
|
Grillad Kycklingfilé med champinjonsås & råstekt potatis |
|
Smörstekt spättafilé med ishavsröra & potatispuré |
|
Ugnsgratinerad falukorv med potatispuré |
|
Pasta med kyckling toppad med färskriven parmesan |
|
Vegetariskt alternativ |
Wokade äggnudlar med färska grönsaker |
|
|
|
|
Tisdagen den 1 april |
|
Stekt Fläsk med Raggmunk & lingonsylt |
|
Stekt Fläsk med löksås & kokt potatis |
|
Pocherad kummelfilé med spenatsås & potatispuré |
|
kyckling gryta med basmatiris |
|
Vegetariskt alternativ |
orientalisk gryta med ris |
|
|
|
|
Onsdagen den 2 april |
|
Nötfärsbiff med kantarellsås & klyft potatis |
|
Ägg & ostpanerad spättafilé med potatispuré |
|
Pasta Carbonara toppad med färskriven parmesan |
|
Wokade äggnudlar med kyckling & färska grönsaker i Teriyakisås |
|
Vegetariskt alternativ |
Grönsaksbiffar med Sweet chili & valfri tillbehör |
|
|
|
|
Torsdagen den 3 april |
|
Skomakarlåda på fläskytterfilé med (rödvinsås bacon & purjolök) & potatispuré |
|
Panko panerad spättafilé med potatispuré & skagenröra |
|
Högrevsgryta med ris |
|
Spenatsoppa med pannkakor, sylt & grädde |
|
Vegetariskt alternativ |
Halloumi carbonara toppad med färskriven Parmesan |
|
|
|
|
Fredagen den 4 april |
|
Grekisk pannbiff med råstekt potatis & tzatziki |
|
Saffrandoftande fiskgryta med aioli & vitlöksbröd |
|
Wokade äggnudlar med fläskfilé & färska grönsaker i Teriyakisås |
|
Lasagne med toppad med färskriven parmesan |
|
Vegetariskt alternativ |
kockens val |
|
|
|