|
|
Lunchbuffé serveras 10:00 - 14:00 tillsammans med bröd, kungsängens största salladsbuffé samt kaffe. Pris: 129.- (65+ 79:- fr. kl 13:00) |
|
Måndagen den 14 oktober |
|
Kyckling stroganoff med ris |
|
Panko panerad Tilapiafilé med potatispuré & skagenröra |
|
Pasta med kyckling i krämig sås |
|
Grillad chorizo med rostad potatis & coleslaw |
|
Vegetariskt alternativ |
Vegetarisk Råraka på rotfrukter |
|
|
|
|
Tisdagen den 15 oktober |
|
Stekt Fläsk med Raggmunk & lingonsylt // Stekt fläsk med löksås & kokt potatis |
|
Skånsk kalops med kokt potatis & rödbetor |
|
Wokad kyckling med äggnudlar i oystersås |
|
Champinjon gratinerad kummelfilé med hummersås & potatispuré |
|
Vegetariskt alternativ |
Vegetarisk Halloumi stroganoff & ris |
|
|
|
|
Onsdagen den 16 oktober |
|
Skomakarlåda på fläskytterfilé med (rödvinsås bacon & purjolök) & potatispuré |
|
Kyckling gyros på grönsaksbädd med gyrossås & orientalisk ris |
|
Stekt strömming med skirat smör, potatispuré & lingonsylt |
|
Pasta bolognese toppad med färskriven parmesan |
|
Vegetariskt alternativ |
Indisk spenatgryta med ris |
|
|
|
|
Torsdagen den 17 oktober |
|
Ugnsbakad kycklingfilé med klyftpotatis & kantarellsås |
|
korvstroganoff med ris |
|
Pankopanerad flundrafilé med potatispuré & remouladsås |
|
Ärtsoppa eller Broccolisoppa |
|
Vegetariskt alternativ |
Grönsaksbiffar med ris & coleslaw |
|
|
|
|
Fredagen den 18 oktober |
|
Wallenbergare med gräddsås, lingonsylt, ärtor & potatispuré |
|
Wokad kyckling med äggnudlar i sötsursås |
|
Chili Con Carné med ris |
|
Saffrandoftande fiskgryta med aioli & vitlöksbröd |
|
Vegetariskt alternativ |
Broccoli & Blomkålsgratäng med potatispuré |
|
|
|