Lunchbuffé serveras 10:00 - 14:00 tillsammans med bröd, kungsängens största salladsbuffé samt kaffe. Pris: 139.- Take-away 110:- ( 65+ 100:-, Efter kl 13:00 för 65+ 90:-)
Onsdagen den 2 april
Nötfärsbiff med kantarellsås & klyft potatis
Ägg & ostpanerad spättafilé med potatispuré
Pasta Carbonara toppad med färskriven parmesan
Wokade äggnudlar med kyckling & färska grönsaker i Teriyakisås
Vegetariskt alternativ
Grönsaksbiffar med Sweet chili & valfri tillbehör
Husets Ostburgare med pommes 140:-
Halloumiburgare med pommes 140:-
Oxfilémedaljonger med pommes och bea 159:-
Kycklingfilé med varma grönsaker & Bea 125:-
Kebabtallrik med pommes vitlöksås 125:-
Sallader
Kycklingsallad 125:-
Räksallad 125:-
Avokadosallad 130:-
Ceasarsallad 125:-
Halloumisallad 125:-
 
Lunchbuffé serveras 10:00 - 14:00 tillsammans med bröd, kungsängens största salladsbuffé samt kaffe. Pris: 139.- Take-Away 110:- ( 65+ 100:-, Efter kl 13:00 för 65+ 90:-)
Måndagen den 31 mars
Grillad Kycklingfilé med champinjonsås & råstekt potatis
Smörstekt spättafilé med ishavsröra & potatispuré
Ugnsgratinerad falukorv med potatispuré
Pasta med kyckling toppad med färskriven parmesan
Vegetariskt alternativ
Wokade äggnudlar med färska grönsaker
 
 
Tisdagen den 1 april
Stekt Fläsk med Raggmunk & lingonsylt 
Stekt Fläsk med löksås & kokt potatis
Pocherad kummelfilé med spenatsås & potatispuré
kyckling gryta med basmatiris
Vegetariskt alternativ
orientalisk gryta med ris
 
 
Onsdagen den 2 april
Nötfärsbiff med kantarellsås & klyft potatis
Ägg & ostpanerad spättafilé med potatispuré
Pasta Carbonara toppad med färskriven parmesan
Wokade äggnudlar med kyckling & färska grönsaker i Teriyakisås
Vegetariskt alternativ
Grönsaksbiffar med Sweet chili & valfri tillbehör
 
 
Torsdagen den 3 april
Skomakarlåda på fläskytterfilé med (rödvinsås bacon & purjolök) & potatispuré
Panko panerad spättafilé med potatispuré & skagenröra
Högrevsgryta med ris
Spenatsoppa med pannkakor, sylt & grädde
Vegetariskt alternativ
Halloumi carbonara toppad med färskriven Parmesan
 
 
Fredagen den 4 april
Grekisk pannbiff med råstekt potatis & tzatziki
Saffrandoftande fiskgryta med aioli & vitlöksbröd
Wokade äggnudlar med fläskfilé & färska grönsaker i Teriyakisås
Lasagne med toppad med färskriven parmesan
Vegetariskt alternativ
kockens val
 
 
 


Webbportalen producerad av