 |
|
Lunchbuffé serveras 10:00 - 14:00 tillsammans med bröd, kungsängens största salladsbuffé samt kaffe. Pris: 139.- Take-Away 110:- ( 65+ 100:-, Efter kl 13:00 för 65+ 90:-) |
|
Måndagen den 3 februari |
|
Skomakarlåda på fläskytterfilé (Potatispuré, rödvinsås med bacon & purjolök) |
|
Kycklinggryta med ris |
|
Panko panerad flundra med dillkokt potatis & rom & dillsås |
|
|
|
Vegetariskt alternativ |
Indiskgryta med basmatiris |
|
|
|
|
Tisdagen den 4 februari |
|
Stekt Fläsk med Raggmunk & lingonsylt // Stekt Fläsk med löksås & kokt potatis |
|
Gratinerad kummelfilé med hummersås & kokt potatis |
|
Nasi goreng ( indonesisk rätt med ris & kött) |
|
Pasta med oxfilé toppad med färskriven parmesan |
|
Vegetariskt alternativ |
Vegetarisk wokade grönsaker med halloumi i sötsursås |
|
|
|
|
Onsdagen den 5 februari |
|
Fransk kött gryta Bourguignon med ris |
|
Stekt strömming med skirat smör, potatispuré & lingonsylt |
|
Kycklingfajitas med basmatiris & gyrossås |
|
|
|
Vegetariskt alternativ |
Panko panerade zucchiniplättar |
|
|
|
|
Torsdagen den 6 februari |
|
Sprödbakad kyckling med rostad potatis & coleslaw |
|
Smörstekt koljafilé med potatispuré & västkuströra |
|
Lasagne toppad med färskriven parmesan |
|
Ärtsoppa med pannkakor, sylt & grädde |
|
Vegetariskt alternativ |
halloumi stroganoff med ris |
|
|
|
|
Fredagen den 7 februari |
|
Grekisk kalvfärsbiffar med råstekt potatis & tzatziki |
|
Saffrandoftande fiskgryta med aioli & vitlöksbröd |
|
Korvstroganoff med ris |
|
Pasta med oxfilé toppad med färskriven parmesan |
|
Vegetariskt alternativ |
kockens val |
|
|
|