 |
|
Lunchbuffé serveras 10:00 - 14:00 tillsammans med bröd, kungsängens största salladsbuffé samt kaffe. Pris: 139.- Take-Away 110:- ( 65+ 100:-, Efter kl 13:00 för 65+ 90:-) |
|
Måndagen den 23 juni |
|
Pepparstekt fläskkotlett med champinjonsås & rostad potatis |
|
Smörstekt spättafilé med ishavsröra & potatispuré |
|
Chili Con Carné med ris |
|
|
|
Vegetariskt alternativ |
Wokade grönsaker i sötsursås med ris |
|
|
|
|
Tisdagen den 24 juni |
|
Stekt Fläsk med Raggmunk & lingonsylt |
|
Stekt Fläsk med löksås & kokt potatis |
|
Pocherad torskfilé med hummersås & potatispuré |
|
Wallenbergare med gräddsås, potatispuré & lingonsylt |
|
Vegetariskt alternativ |
Friterad blomkål |
|
|
|
|
Onsdagen den 25 juni |
|
Mozzarella gratinerad kycklingfilé med rostad potatis & soltorkad tomatsås |
|
Ägg & ostpanerad flundrafilé med dillsås & potatispuré |
|
Pasta Carbonara toppad med riven parmesan |
|
Stekt falukorv med potatispuré |
|
Vegetariskt alternativ |
Morots & halloumibiffar med rostad potatis |
|
|
|
|
Torsdagen den 26 juni |
|
Grekiska Oxjärpar med råstekt potatis & tzatziki |
|
Wokad kyckling med färska grönsaker i sötsursås med ris |
|
Panko panerad stillahavsflundra med ishavsröra & potatispuré |
|
Pasta med fläskfilé toppad med parmesan |
|
Vegetariskt alternativ |
orientalisk gryta med ris |
|
|
|
|
Fredagen den 27 juni |
|
Fläsk Schnitzel med rödvinssås & stekt potatis |
|
Saffransdoftande Fiskgryta med aioli & vitlöksbröd |
|
Isterband med stuvad potatis |
|
Pasta med kyckling toppad med parmesan |
|
Vegetariskt alternativ |
Kockens val |
|
|
|