 |
|
Lunchbuffé serveras 10:00 - 14:00 tillsammans med bröd, kungsängens största salladsbuffé samt kaffe. Pris: 129.- (65+ 79:- fr. kl 13:00) |
|
Måndagen den 18 september |
|
Panbiff med gräddsås lingonsylt och stekt potatis |
|
Panerad Tilapiafilé med curry remouladsås kokt potatis |
|
Lunchkorv med pepparrotsås & potatispuré |
|
|
|
Vegetariskt alternativ |
Vegetarisk Broccoli & blomkålsgratäng |
|
|
|
|
Tisdagen den 19 september |
|
Stekt fläsk med raggmunk & rårörda lingon // Stekt fläsk med löksås & kokt potatis |
|
Filips Crispy kyckling filé med chili aioli och rostad klyft potatis |
|
Fiskgratäng med räkor sparris spenat i krämig hummersås med kokt potatis |
|
Pasta med biff, paprika broccoli krämig gräddsås |
|
Vegetariskt alternativ |
Vegetarisk raggmunk med valfria tillbehör |
|
|
|
|
Onsdagen den 20 september |
|
Helstekt fläskytterfilé med kantarellsås & potatisgratäng |
|
Biffstroganoff med ris & gräddfil |
|
Panko Panerad kungsflundra med gubbröra & kokt potatis |
|
|
|
Vegetariskt alternativ |
Vegetarisk: Kockens utsökta Friterade Aubergine med valfritt tillbehör |
|
|
|
|
Torsdagen den 21 september |
|
Kalvfärsmedaljonger med grönpepparsås och rostad potatis |
|
Pytt i panna med stekt ägg & rödbetor |
|
Saffransdoftande fisksoppa med chili aioli & vitlöksbröd |
|
|
|
Vegetariskt alternativ |
Vegetarisk lasagne med spenat sötpotatis och zucchini |
|
|
|
|
Fredagen den 22 september |
|
Skomakarlåda på fläskytterfilé med potatispuré (bacon & purjolöksky) |
|
Krämig Kycklinggryta med paprika champinjoner & ris |
|
Panko Panerad spättafilé med skagenröra & örtslungad potatis |
|
|
|
Vegetariskt alternativ |
vegetariskt Grönsaksbiffar med paprikaröra bulgursallad |
|
|
|