|
|
Lunchbuffé serveras 10:00 - 14:00 tillsammans med bröd, kungsängens största salladsbuffé samt kaffe. Pris: 129.- (65+ 79:- fr. kl 13:00) |
|
Måndagen den 22 april |
|
Flygande Jakob (kycklinggryta) med ris |
|
Panerad färsk Sejfile med crabfishskagen & potatispure |
|
Isterband med persiljestuvad potatis & rödbetor |
|
|
|
Vegetariskt alternativ |
Paj med ricottaost, Zuccini & tomater |
|
|
|
|
Tisdagen den 23 april |
|
Stekt fläsk med Raggmunk & lingonsylt |
|
Stekt fläsk med löksås & kokt potatis |
|
Kalopsgryta med rödbetor & kokt potatis |
|
Fiskgratäng med champinjoner i hummersås & potatispuré |
|
Vegetariskt alternativ |
Grönsaksgryta med Halloumi & ris |
|
|
|
|
Onsdagen den 24 april |
|
Biff a`la Lindström med skysås & potatisgratäng |
|
Korvstroganoff med ris & saltgurka |
|
Panerad kummelfilè med danskremouladsås & potatispure |
|
|
|
Vegetariskt alternativ |
Wok med färska grönsaker i sötsursås & jasminris |
|
|
|
|
Torsdagen den 25 april |
|
Ugnsbakad kycklingfile med dragonsås & klyft potatis |
|
Pyttipanna med stekt ägg & rödbetor |
|
Saffrandoftande fiskgryta med aioli & vitlöksbröd |
|
|
|
Vegetariskt alternativ |
Lasagne med spenat, riccottaost & spenat |
|
|
|
|
Fredagen den 26 april |
|
Cevapcici med all dess goda tillbehör & råriven potatis |
|
Helstektfläskytterfile med svampsås ssamt potatis & purjolökspure |
|
Pocherad torskfile med ägg & persiljesås samt dillstuvad potatis |
|
|
|
Vegetariskt alternativ |
Morotsbiffar med tzatiki & bulgur |
|
|
|