 |
|
Lunchbuffé serveras 10:00 - 14:00 tillsammans med bröd, kungsängens största salladsbuffé samt kaffe. Pris: 139.- Take-Away 110:- ( 65+ 100:-, Efter kl 13:00 för 65+ 90:-) |
|
Måndagen den 24 mars |
|
Ugnsbakad Kycklingfilé med coleslaw & stekt potatis |
|
Smörstekt kummelfilé med skarpsås & potatispuré |
|
Pytt i panna med rödbetor |
|
stekt falukorv med stuvade makaroner |
|
Vegetariskt alternativ |
Wokade färska grönsaker i sötsursås med ris |
|
|
|
|
Tisdagen den 25 mars |
|
Stekt Fläsk med Raggmunk & lingonsylt |
|
Stekt Fläsk med löksås & kokt potatis |
|
Boeuf Bourguignon Fransk högrevsgryta med basmatiris |
|
Pocherad torskfilé med äggsås handskalade räkor & potatispuré |
|
Vegetariskt alternativ |
Rödbetsråraka |
|
|
|
|
Onsdagen den 26 mars |
|
Köttfärslimpa med gräddsås, kokt potatis & lingonsylt |
|
Stekt strömming med potatispuré, skirat smör & lingonsylt |
|
Korvstroganoff med ris |
|
Pasta med kyckling Toppad med färskriven parmesan |
|
Vegetariskt alternativ |
Gryta med kikärtor & halloumi serveras med ris |
|
|
|
|
Torsdagen den 27 mars |
|
Fläsk Schnitzel med rödvinsås & klyft potatis |
|
Panko panerad spättafilé med potatispuré & kall dillsås |
|
Kycklinggryta med ris |
|
Hummersoppa med pannkakor, sylt & grädde |
|
Vegetariskt alternativ |
Pasta med grönsaker i pestosås |
|
|
|
|
Fredagen den 28 mars |
|
Pljeskavica med all dess goda tillbehör & råriven potatis |
|
Saffrandoftande fiskgryta med aioli & vitlöksbröd |
|
Wokad kyckling med färska grönsaker i sötsursås & jasminris |
|
Isterband med stuvad potatis & rödbetor |
|
Vegetariskt alternativ |
kockens val |
|
|
|