|
|
Lunchbuffé serveras 10:00 - 14:00 tillsammans med bröd, kungsängens största salladsbuffé samt kaffe. Pris: 139.- Take-Away 110:- ( 65+ 100:-, Efter kl 13:00 för 65+ 90:-) |
|
Måndagen den 13 januari |
|
Helstekt fläskkotlett med pepparsås & rostad potatis |
|
Smörstekt kummelfilé med potatispuré & ishavsröra |
|
Pasta med oxfilé toppad med färskriven parmesan |
|
Ugnsgratinerad falukorv med potatispuré |
|
Vegetariskt alternativ |
vegetarisk: Lasagne |
|
|
|
|
Tisdagen den 14 januari |
|
Stekt Fläsk med Raggmunk & lingonsylt |
|
Stekt Fläsk med löksås & kokt potatis |
|
Grillad kycklingfilé med stekt potatis & tzatziki |
|
Gratinerad hokifilé med hummersås & potatispuré |
|
Vegetariskt alternativ |
wokade äggnudlar med färska grönsaker |
|
|
|
|
Onsdagen den 15 januari |
|
Fläskschnitzel med stekt potatis & rödvinsås |
|
Chicken a la King med ris |
|
Stekt strömming med skirat smör, potatispuré & lingonsylt |
|
Pasta carbonara toppad med färskriven parmesan |
|
Vegetariskt alternativ |
Broccoli & Blomkålsgratäng |
|
|
|
|
Torsdagen den 16 januari |
|
Pannbiff med stekt lök, gräddsås, örtbakad potatis & lingonsylt |
|
Panko panerad spättafilé med dillkokt potatis & citron & dillsås |
|
Kebabgryta med ris |
|
Ärtsoppa med pannkakor, sylt & grädde // Pasta med kyckling toppad med färskriven parmesan |
|
Vegetariskt alternativ |
Paj med färsk tomat & babyspenat |
|
|
|
|
Fredagen den 17 januari |
|
Fläsknoisette Black & White med potatisgratäng |
|
Wokad kycklingfilé med äggnudlar, färska grönsaker i oystersås |
|
Saffrandoftande fiskgryta med aioli & vitlöksbröd |
|
Pasta med scampi toppad med färskriven parmesan |
|
Vegetariskt alternativ |
Kocken val |
|
|
|