|
|
Lunchbuffé serveras 10:00 - 14:00 tillsammans med bröd, kungsängens största salladsbuffé samt kaffe. Pris: 129.- (65+ 79:- fr. kl 13:00) |
|
Måndagen den 18 november |
|
Helstekt Fläskytterfilé med champinjonsås & rostad potatis |
|
Pankopanerad spättafilé med potatispuré & crabbfishskagen |
|
Kokt lunchkorv med senapssås & potatispuré |
|
Pasta med biff toppad med färskriven parmesan |
|
Vegetariskt alternativ |
Lasagne spenat & tomatsås |
|
|
|
|
Tisdagen den 19 november |
|
Stekt Fläsk med Raggmunk & lingonsylt |
|
Stekt Fläsk med löksås & kokt potatis |
|
Pocherad kummelfilé med äggsås & persiljesås samt potatispuré |
|
Ungersk gulasch med ris |
|
Vegetariskt alternativ |
Halloumi stroganoff med ris |
|
|
|
|
Onsdagen den 20 november |
|
Grillad kycklingfilé med råstekt potatis & tzatziki |
|
Biffgryta med ris |
|
Pankopanerad flundrafilé med dillslungad koktpotatis & tartarsås |
|
|
|
Vegetariskt alternativ |
Orientalisk gryta med ris |
|
|
|
|
Torsdagen den 21 november |
|
Biff a la Lindström med rödvinsås, lingonsylt samt stekt potatis |
|
Stekt strömming med skirat smör, potatispuré & lingonsylt |
|
Korvstroganoff med ris // Ärtsoppa med pannkakor, sylt & grädde |
|
Pasta med kyckling i pestosås toppad med färskriven parmesan |
|
Vegetariskt alternativ |
Broccoli & blomkålsgratäng |
|
|
|
|
Fredagen den 22 november |
|
Pljeskavica med röstipotatis & alla goda tillbehör |
|
Gyros på fläskkarré med basmatiris & kall gyrossås |
|
Pasta med carbonara toppad med färskriven parmesan |
|
Saffrandoftande fiskgryta med aioli & vitlöksbröd |
|
Vegetariskt alternativ |
Kocken val |
|
|
|